Δημιουργούμε ανθρώπινες σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας, μοιραζόμαστε τους προβληματισμούς τους, ακούμε προτείνοντας λύσεις και οικοδομούμε ένα κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης και φιλικής σχέσης που κρατάει χρόνια απο γενιά σε γενιά.

Η Primesoft Υπηρεσίες Πληροφορικής ΕΠΕ δημιουργήθηκε το 2002 για να δώσει λύσεις στην σύγχρονη εποχή της πληροφορικής συνδυάζοντας υλικά υψηλής τεχνολογίας με το κατάλληλο λογισμικό προσφέροντας ολοκληρωμένα συστήματα οργάνωσης στους πελάτες της.

Έτσι η Primesoft δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων μηχανοργάνωσης, στην κατασκευή εξειδικευμένου Software για διάφορες αγορές (Γενικό Εμπόριο, Πωλήσεις, Οργάνωση Πελατολογίου) καθώς και στην διάθεση ειδών πληροφορικής που παρέχουν λύσεις σε ειδικές εφαρμογές.

Ασχολείται με την μελέτη και την παροχή συμβουλών στην οργάνωση εταιριών προτείνοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό και κατασκευάζοντας το απαιτούμενο λογισμικό σύμφωνα με τις ανάγκες της κάθε εταιρίας.

Η εταιρία πλαισιωμένη απο ικανά στελέχη με μακρόχρονη πείρα στο χώρο των Συστημάτων Υψηλής Τεχνολογίας και πληροφορικής, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Ελληνικής αγοράς, ανέπτυξε εξειδικευμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

γίνεται συνεργάτης της primesoft
Loading...

Οι βασικές μας αξίες ως επαγγελματίες

Σεβόμαστε τους πελάτες μας και είμαστε πάντα δίπλα τους εδώ και 20+ χρόνια. Είναι σημαντικό για εμάς να καλύπτουμε κάθε σημερινή αλλά και μελλοντική τους ανάγκη , για αυτό μελετάμε εκπαιδεύουμε και συμβουλεύουμε δίνοντας νέες ιδέες και εργαλεία για να αναπτύξουν την επιχείρηση τους. Το σημαντικότερο όμως για μας είναι η υποστήριξη. Δώδεκα ώρες την ημέρα είμαστε on-line συνδεδεμένοι μαζί τους ώστε να προσφέρουμε άμεσα λύση στο παραμικρό τους πρόβλημα. Έτσι δημιουργούμε ανθρώπινες σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας , ακούμε ,μοιραζόμαστε σκέψεις και οικοδομούμε ένα κλίμα απόλυτης εμπιστοσύνης και συνεργασίας που κρατάει χρόνια από γενιά σε γενιά.

Ανεβάστε την επιχείρησή σας και κερδίστε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λιγότερα!