Loading...
Δημιουργία Επαγγελματικών Ιστοσελίδων με WordPress2019-10-11T14:32:23+02:00

Στην Primesoft σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε ιστοσελίδες υψηλής ποιότητας με έμφαση στην ταχύτητα, την αισθητική και την ασφάλεια ώστε να βγαίνετε ψηλά στις αναζητήσεις

wordpress σχεδιασμός ιστοσελίδας

Λίγα λόγια …

Τι είναι και γιατί WordPress;

Το WordPress είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για δημιουργία ιστοσελίδων στην εποχή μας. Εκατομμύρια εταιρείες σε όλο το κόσμο στηρίζονται πάνω σε αυτή για να αποκτήσουν μία υψηλού επιπέδου επαγγελματική ιστοσελίδα.

Έχει εκατοντάδες έτοιμα templates όπου η κάθε εταιρεία μπορεί να επιλέξει ή ακόμα και να συνδυάσει! ότι της αρέσει, για να βγεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Να θυμάστε ότι αν το αποτέλεσμα είναι “φτωχό”, δεν θα φτάσετε τον στόχο σας και δεν θα καταφέρετε να κερδίσετε νέους πελάτες.

Στόχος μας είναι να να παραδίδουμε ένα αξιόλογο αποτέλεσμα στον πελάτη μας. Να τον συμβουλεύουμε, να τον βοηθάμε να κάνει πάντα το επόμενο βήμα, να διαλέγει ποιοτικές φωτογραφίες, σωστά κείμενα, να έχει ένα responsive και φιλικό site και το πιο σημαντικό… να το αγαπάει η Google.

wordpress website build

Το Page Speed είναι ένας κύριος παράγοντας για την Google.
Ένα site δεν πρέπει να δείχνει “επαγγελματικό”, πρέπει να είναι κιόλας.
Η ταχύτητα φόρτωσης παίζει μεγάλο ρόλο και στην εμπειρία του πελάτη σας, ώστε να προχωρήσει σε μία αγορά, αλλά και στις μηχανές αναζήτησης για θέση κατάταξης.

72
93
ανάπτυξη eshop magento
ανάπτυξη eshop magento

Έχετε απορίες για το WordPress;

Μπορώ να φτιάξω ένα ηλεκτρονικό κατάστημα e-shop σε WordPress;2019-08-31T12:35:41+02:00

Η απλή απάντηση είναι ότι ναι μπορείτε αλλά εμείς δεν θα σας το προτείνουμε.
Το κάθε εργαλείο υπάρχει για να εξυπηρετεί κάποιον σκοπό και εμείς με την εμπειρία μας πιστεύουμε ότι το WordPress είναι καλό για να δημιουργεί εξαιρετικές ιστοσελίδες αλλά όχι για να πουλάει τα προϊόντα σας.

Αν επιθυμείτε ένα επαγγελματικό eshop που να μπορεί εύκολα να κρατήσει χιλιάδες κωδικούς, που να προσφέρει μία ασφαλές γέφυρα με το εμπορικό σας και ασφαλές συναλλαγές με τις πληρωμές των πελατών σας γρήγορα, τότε εμείς στηρίζουμε και προσφέρουμε Magento λύσεις.

Κάντε κλίκ εδώ για να μάθετε περισσότερα

Η Primesoft πουλάει πακέτα hosting για να φιλοξενήσω το νέο WordPress site μου;2019-08-31T12:33:58+02:00

Φυσικά! Στόχος μας είναι να καλύπτουμε όλες τις μηχανογραφικές ανάγκες μίας επιχείρησης και μέσα σε αυτές, πέφτει και το hosting και το domain σας.

Καλέστε μας σήμερα για να βρούμε το πακέτο που ταιριάζει περισσότερο στα μέτρα σας

Μπορείτε να μου φτιάξετε την ιστοσελίδα και να την φιλοξενήσω σε δικό μου server;2019-08-31T12:44:51+02:00

Ναι φυσικά και μπορείτε, αλλά με αυτό το τρόπο δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε για την ασφάλεια, την ταχύτητα και το backup της ιστοσελίδα σας αν γίνει κάτι. Υπεύθυνοι θα είστε εσείς.

Αναλαμβάνετε την συντήρηση ήδη υπάρχον WordPress ιστοσελίδων;2019-08-31T13:05:09+02:00

Σε γενικές γραμμές ναι, αλλά αυτό καθορίζεται μετά από έλεγχο για το σε τι κατάσταση είναι η ιστοσελίδα σας, αν τηρεί κάποιους κανόνες και πόσο ανοιχτή είναι σε επιθέσεις λόγο παλαιών εκδόσεων, plugins, κτλ.

Πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει μία WordPress ιστοσελίδα;2019-08-31T13:13:02+02:00

Θέλουμε ο πελάτης μας να είναι ευχαριστημένος και οι πελάτες του το ίδιο. Έτσι να κερδίζουμε και εμείς νέους πελάτες μέσα από αυτόν και την δουλειά μας. Η κάθε δουλειά και ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός όπως και οι ανάγκες του, για αυτό οι τιμές δεν είναι ποτέ σταθερές.

Για να σας δώσουμε μία πρόχειρη εκτίμηση, μία WordPress ιστοσελίδα ξεκινάει συνήθως στα 600€ + φπα, όταν ο πελάτης…
– θέλει να βασιστεί πάνω σε ένα έτοιμο template το οποίο είναι αξιόπιστο και τηρεί τις βασικές προδιαγραφές,
– όταν γνωρίζει τι θέλει από την ιστοσελίδα του και το μήνυμα που θέλει να περάσει στους πελάτες του,
– όταν έχει τα κείμενα που θέλει να αναρτήσει στην ιστοσελίδα του

Αν δεν έχω λογότυπο και κάποια γραφιστικά που θέλω, το αναλαμβάνετε;2019-08-31T13:22:24+02:00

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες γραφίστες που αναλαμβάνουν όλο το ‘image’ μίας επιχείρησης, από το λογότυπο μέχρι το πορτοφόλιο, τις εταιρικές κάρτες και τα διαφημιστικά φυλλάδια.

Πείτε μας τι χρειάζεστε και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε

Τι είναι και γιατί WordPress;2019-08-31T13:35:07+02:00

Το WordPress είναι η πιο διαδεδομένη πλατφόρμα για δημιουργία ιστοσελίδων στην εποχή μας. Εκατομμύρια εταιρείες σε όλο το κόσμο στηρίζονται πάνω σε αυτή για να αποκτήσουν μία υψηλού επιπέδου επαγγελματική ιστοσελίδα.

Έχει εκατοντάδες έτοιμα templates όπου η κάθε εταιρεία μπορεί να επιλέξει ή ακόμα και να συνδυάσει! ότι της αρέσει, για να βγεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα και να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

primeworks addons banner
φέρτε το πρόγραμμα τιμολόγησης στα μέτρα σας
primeworks erp ηλεκτρονική τιμολόγηση
organizer crm
voip τηλεφωνικά κέντρα

Ανεβάστε την επιχείρησή σας και κερδίστε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λιγότερα!