Το PrimeShop είναι βασισμένο στο γνωστό σε όλους Magento. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες, με πλήρη σύνδεση με το PrimeWorks ERP! Με μία παρουσίαση θα δείτε πόσο εύκολη μπορεί να γίνει η συντήρηση του e-shop σας και πόσο άμεσα μπορείτε να μπείτε στην αγορά του Internet!

Ψάχνετε να αποκτήσετε ή να αλλάξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Οι εποχές έχουν αλλάξει και ο ανταγωνισμός σας προχωράει!
Η εταιρεία σας πρέπει να υπάρχει στο internet και οι πελάτες σας πρέπει να μπορούν να σας βρούν και να μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας από εκεί, στις τιμές και τις εκπτώσεις που έχετε συμφωνήσει. Είτε έχετε είτε όχι κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε τις αδυναμίες προβολής των ειδών σας, θα σας βοηθήσουμε να φτιάξετε ένα όμορφο παρουσιαστικό για το e-shop σας, θα σας εκπαιδεύσουμε και θα οργανώσουμε όλη την διαδικασία παραγγελιοληψίας από την αρχή ως το τέλος με το πιο απλό τρόπο!

primeworks erp
primeworks erp

Λόγοι να διαλέξετε το Primeshop και το Magento

Συχνές ερωτήσεις πελατών μας

Το SSL είναι πιστοποιητικό ασφαλείας που εξασφαλίζει ότι η επικοινωνία μεταξύ του επισκέπτη σας και του eshop σας είναι κωδικοποιημένη. Είναι το πράσσινο σηματάκι που εμφανίζεται δίπλα από την διεύθυνση του eshop σας και λέει ότι η ιστοσελίδα αυτή είναι ασφαλές.

  • 84% των επισκεπτών εγκαταλείπουν το καλάθι τους όταν ένα μη-ασφαλές eshop τους ζητάει τα προσωπικά τους στοιχεία (όπως η κάρτα τους)
  • οι HTTPS ιστοσελίδες φορτώνουν γρηγορότερα και είναι ένας από τους λόγους που αποκτάνε καλύτερο ranking άρα και μεγαλύτερη επισκεψιμότητα

Συνδυάστε το Magento eshop σας με το PrimeWorks ERP και δεν θα χρειαστείτε σχεδόν ποτέ να μπείτε στο διαχειριστικό περιβάλλον του. Ο στόχος μας είναι όλες οι βασικές σας λειτουργίες να γίνονται μέσα από την εμπορική σας εφαρμογή όσο πιο απλά, εύκολα και γρήγορα γίνεται. Ζητήστε μας μια παρουσίαση και θα χαρούμε να σας δείξουμε πόσο αυτόματα γίνονται όλα για εσάς.

Δείγματα πελατών

primeworks erp
organizer crm
voip τηλεφωνικά κέντρα

Ανεβάστε την επιχείρησή σας και κερδίστε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λιγότερα!