primeworks_addons_cube

Καταπληκτικά Add-Ons

Φέρτε την εφαρμογή στα μέτρα σας, με μοναδικές δυνατότητες!

Το PrimeWorks όχι μόνο καλύπτει όλες τις ανάγκες της εταιρείας σας αλλά θα σας δώσει και τα εργαλεία για την ανάπτυξη σας!

Γενικές πληροφορίες για το PrimeWorks

Σύμβουλος Τιμών.

Έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα;
Βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας, με τον Σύμβουλο Τιμών Πώλησης.

Το πανεύκολο εργαλείο που ψάχνει τα είδη του eshop σας στις μηχανές σύγκρισης τιμών, σας εμφανίζει που πρέπει να κατεβάσετε και που πρέπει να ανεβάσετε τις τιμές ώστε να δείτε από την πρώτη κιόλας μέρα, την επιχείρησή σας στις πρώτες θέσεις σε Skroutz & BestPrice, υπολογίζοντας το κόστος αγοράς σας και τα ελάχιστα ποσοστά κέρδους που εσείς ορίζετε ανά είδος!

συμβουλος τιμων Primesoft

Τιμοκατάλογοι Προμηθευτών

Online ενημέρωση & καταχώρηση των ειδών σας από τους τιμοκαταλόγους των προμηθευτών σας!

Ενημέρωση τιμών αγοράς & πώλησης διαθέσιμου αποθέματος, φωτογραφιών και άλλων με ένα κλίκ!

τιμοκαταλογοι προμηθευτων

Υπηρεσία PrimeSMS & Αποστολές eMail.

primesms and emails
magento solutions

Συνδυάστε το PrimeWorks ERP με το Magento

Είναι πολύ σημαντικό το e-shop σας να είναι ενωμένο με την εμπορική σας διαχείριση!
Το PrimeShop είναι βασισμένο στο γνωστό σε όλους Magento. Προσφέρει μεγάλη ευελιξία και μοναδικές δυνατότητες, σε πλήρη σύνδεση με το PrimeWorks ERP! Χωρίς καμία ανάγκη να μπαίνετε στο διαχειριστικό του Magento, το PrimeWorks αναλαμβάνει τις κατηγορίες σας, τα είδη σας, τους πελάτες σας, πολιτικές εκπτώσεων, την λειτουργία B2C και B2B όπως επίσης και την διαχείριση των παραγγελιών και την αυτόματη δημιουργία των Voucher για τις courier!

Μάθετε περισσότερα

Σύνδεση γέφυρας του PrimeWorks ERP με το WooCommerce

Έχετε ήδη κάποιο WooCommerce eshop και αποφασίσατε να οργανώσετε την εταιρεία σας ακόμα καλύτερα με ένα εμπορικό πρόγραμμα ERP; Θέλετε μία εύκολη, γρήγορη και αξιόπιστη λύση έτοιμη να λειτουργήσει μέσα σε ένα λεπτό; Το PrimeWorks ERP είναι το απόλυτο εργαλείο που ψάχνετε!

Πλήρη σύνδεση με VoIP Τηλεφωνικά Κέντρα

Το PrimeWorks ERP μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε VoIP κέντρο είναι βασισμένο στο Asterisk, όπως FreePBX, Elastix, Issabel, OpenVox και άλλα!

Μάθετε Περισσότερα
erp σύνδεση με courier

Σύνδεση με όλες τις μεγάλες Courier.

Γλυτώστε πολλές ώρες και ανθρώπινο δυναμικό καθημερινά, αποκτώντας ταυτόχρονα την δυνατότητα εύκολης παρακολούθησης των voucher σας και το υπόλοιπο που σας χρωστάει η courier που συνεργάζεστε. Δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να καταχωρείτε αυτόματα τις αποδείξεις είσπραξης από τους πελάτες σας, βάση του αρχείου καταθέσεων που σας στέλνει η courier. Σταματήστε να γράφετε voucher με το χέρι!

γενική λογιστική

Γέφυρα Γενικής Λογιστικής για Γ! και Β! Κατηγορίας

Δυνατότητα εξαγωγής των κινήσεων σας που γίνονται στην εφαρμογή, σε μορφή εγγραφών γενικής λογιστικής Γ! ή Β! κατηγορίας ώστε να εισαχθούν αυτόματα σε προγράμματα που λειτουργούν σε λογιστικά γραφεία. Αυτό γίνεται μετά την εισαγωγή του λογιστικού σχεδίου στην εφαρμογή και τον ορισμό των γεφυρών για το ποιοί λογαριασμοί κινούνται με την κάθε κίνηση της εφαρμογής σας.

Συγχρονισμός Εξωτερικών Πωλητών στα Laptop τους και Αποστολή Παραγγελιών

Δυνατότητα αποστολής και λήψης δεδομένων μεταξύ εξωτερικών πωλητών και της εταιρείας, ώστε να στέλνουν online τις παραγγελίες που παίρνουν από τους πελάτες τους καθώς επίσης και να λαμβάνουν τα στοιχεία τους, το ιστορικό παραστατικών και παραγγελιών, την τιμολογιακή πολιτική ανά πελάτη καθώς και τα αποθέματα των ειδών.

Οι πωλητές δεν χρειάζεται να έχουν σύνδεση στο Internet κατά την λειτουργία της εφαρμογής τους, παρά μόνο όταν χρειάζεται να γίνει συγχρονισμός με τα κεντρικά.

Μάθετε πώς το PrimeWorks λειτουργεί και στο τηλέφωνό σας
εξωτερικοί πωλητές

Παρακολούθηση Serial Numbers και Barcodes

Ιστορικό αγοράς και πώλησης για κάθε είδος ξεχωριστά ανά serial number ώστε να ξέρετε ακριβώς πότε και από που το αγοράσατε αλλά και πότε και σε ποιόν πελάτη σας το πουλήσατε για λόγους εγγύησης.

παρακολούθηση serial numbers

Παρακολούθηση Συνταγών & Σετ

Παρακολούθηση Εσωτερικών & Εξωτερικών Service

Υπηρεσία Primesoft Cloud Products

Online αναζήτηση, καταχώρηση & ενημέρωσης ειδών

Με την υπηρεσία αυτή οι επιχειρήσεις που διαθέτουν επώνυμα προϊόντα (με διεθνή barcode), μπορούν εύκολα αναζητώντας με το barcode να έχουν μέσω internet τις φωτογραφίες, το τίτλο, μέσο όρο τιμή πώλησης και τις πληροφορίες του είδους, όπου υπάρχουν, και να δημιουργούν την καρτέλα του αυτόματα ακόμα και την στιγμή πώλησης ή αγοράς.

Η υπηρεσία Primesoft Cloud Products είναι μοναδική στην Ελληνική αγορά και προσφέρεται μόνο με το PrimeWorks ERP. Δημιουργεί και ενημερώνει αυτόματα καρτέλες ειδών με έναν πολύ απλό και εύκολο τρόπο.

αναζητηση προϊοντων online

Ανεβάστε την εταιρεία σας στο σύννεφο

Cloud SQL Hosting

Παρέχουμε τους δικούς μας Windows dedicated servers με ταχύτητες που ξεπερνάνε τα 1000mbit, με πάνω από 64gb μνήμη, Microsoft SQL και FTP backup.

Ιδανική λύση για…

Κάθετες Λύσεις

Καλέστε μας σήμερα για μία παρουσίαση στο 211 8000 220
παρουσίαση primeworks
visit primestore
δίκτυο συνεργατών

Ανεβάστε την επιχείρησή σας και κερδίστε πολύτιμο χρόνο κάνοντας λιγότερα!

Ζητήστε μας μια δωρεάν παρουσίαση του PrimeWorks ERP