Το PrimeWorks ERP προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη και αυτόματη Skroutz-ready λύση της αγοράς με το Skroutz Marketplace και το Έξυπνο Καλάθι.

Φανταστείτε πόσο χρόνο και λάθη θα γλυτώνατε καθημερινά! αν με ένα κλίκ μπορούσατε αυτόματα να…

 • Ανοίξτε αυτόματα την καρτέλα του πελάτη σας, με τα στοιχεία του (και τα στοιχεία επικοινωνίας όπως το κινητό του) και φυσικά να γίνεται και αυτόματα έλεγχος με το TAXIS για την εγκυρότητα των στοιχείων αυτών.

 • Καταχωρήσετε αυτόματα την παραγγελία του πελάτη σας, αποδεχτείτε την παραγγελία την ημερομηνία και την ώρα που θέλετε, δείτε πόσο σας κοστίζει το σύνολο της παραγγελίας, τι προμήθεια κράτησε το Skroutz, ποιό ήταν το καθαρό κέρδος σας στο τέλος, από ποιόν προμηθευτή το αγοράζετε και την διαθεσιμότητά του!

 • Αυτόματη παρακολούθηση της παραγγελίας ώστε να ξέρετε πριν την τιμολόγηση, αν ο πελάτης σας ακύρωσε την παραγγελία μέσα από το Skroutz. Γλυτώστε χρόνο, λάθη και χρήμα!

 • Αυτόματη διαχείριση των Voucher και των αποστολών του Skroutz με τον πιο σωστό τρόπο! Πως;
  – Πρώτα το PrimeWorks σας τυπώνει το Voucher με το που εκδόσετε το παραστατικό,
  – Μετά δημιουργεί ιστορικό παρακολούθησης και συγκεντρωτική λίστα παράδοσης δεμάτων ανά εταιρεία courier για να είστε πάντα σίγουροι για τα δέματα που όντως παραδώσατε.
  Ενημερώνει εκείνη την στιγμή τον πελάτη σας για το αριθμό αποστολής Voucher μέσα από SMS
  – Κάνει follow-up μέσω SMS μία βδομάδα μετά και ζητάει από το πελάτη να σας αξιολογήσει στο Skroutz!


 • Αυτόματη εισαγωγή εισπράξεων από τις καταθέσεις του Skroutz, ξεχρέωση λογιστικής καρτέλας των πελατών σας και αυτόματη πληρωμή προμήθειας στην λογιστική καρτέλα του Skroutz.

  Το PrimeWorks έως σήμερα είναι η μόνη εμπορική εφαρμογή που μπορεί και εισάγει τις εγγραφές κατάθεσης χρημάτων από το Skroutz. Εάν παρακολουθείτε σωστά το λογιστήριό σας και θέλετε να ξέρετε τζίρους ανά πελάτη, υπόλοιπα ανά πελάτη, παρακολούθηση ταμείου ανά ημέρα και εκκρεμή υπόλοιπα πελατών… τότε το PrimeWorks είναι η καλύτερη και η μόνη λύση για εσάς.


Τα πλεονεκτήματα διασύνδεσης του PrimeWorks ERP με το Skroutz Έξυπνο Καλάθι δεν σταματάνε εδώ!

Η Premium έκδοση της γέφυρας του PrimeWorks ERP με το Skroutz Marketplace σας επιτρέπει να ανεβάσετε την εταιρεία σας ένα βήμα ακόμα πιο πάνω από τον ανταγωνισμό με τις παρακάτω δυνατότητες…

 • Το PrimeWorks ERP, σας προσφέρει μία έξυπνη και αυτόματη λύση για να μπορείτε να συγχρονίζετε τα είδη σας μεταξύ του εμπορικού και του έξυπνου καλαθιού με ένα κλίκ. Στείλτε Φωτογραφίες ειδών, Τίτλους, Part Number, Κατασκευαστές, Barcode και άλλες απαραίτητες πληροφορίες που ζητάει το Skroutz. Όλα ορίζονται μέσα από ένα εύκολο, γρήγορο και ασφαλές σύστημα που όλοι μέσα στην εταιρεία σας ήδη γνωρίζουν και χρησιμοποιούν.

  Το καλύτερο από όλα; Οι διαθεσιμότητες. Το PrimeWorks μπορεί να στείλει στο Skroutz, για το κάθε είδος ξεχωριστά το πραγματικό σας απόθεμα ή κάποιο custom λεκτικό διαθεσιμότητας ανά προμηθευτή (πχ. Διαθέσιμο σε 4-10 ημέρες) ή να στέλνει απόθεμα βάση του αποθέματος του προμηθευτή σας.
  Με αυτό το τρόπο θα συνεχίζετε να πουλάτε ακόμα και αν το απόθεμά σας είναι 0 αλλά ξέρετε ότι θα παραλάβετε γρήγορα.


 • Προμήθειες Skroutz και Έξυπνου Καλαθιού. Τις υπολογίζετε σωστά;
  Για να πουλάτε σωστά στο κέρδος που επιθυμείτε και να είστε πάντα σίγουροι ότι δεν πουλάτε κάτω από το κόστος σας, πρέπει να λαμβάνετε πάντα υπόψιν την προμήθεια που κρατάει το έξυπνο καλάθι ξεχωριστά για το κάθε είδος σας! Πολλοί επιχειρηματίες δεν γνωρίζουν ότι το Skroutz βάζει την προμήθεια του + το Φ.Π.Α. αυτής πάνω στην τιμή που πουλάτε ΜΕ ΤΟ Φ.Π.Α. με αποτέλεσμα το κέρδος τους να είναι πάντα μικρότερο από ότι νομίζουν (άσχετα αν το Skroutz σας κόβει παροχής υπηρεσιών ως έξοδο, θα σας λείπει πάντα η αξία της προμήθειας που βάλανε πάνω στο Φ.Π.Α. της πώλησής σας).

  Το PrimeWorks ERP όμως αναλαμβάνει να τραβάει την προμήθεια ξεχωριστά για το κάθε είδος, λαμβάνει υπόψιν το κέρδος που θέλετε να έχετε ανά είδος και πριν στείλει τις τιμές στο έξυπνο καλάθι, τις διαμορφώνει προς τα πάνω όσο χρειάζεται εκείνη την στιγμή έτσι ώστε το κέρδος σας να παραμένει πάντα αυτό που επιθυμείτε αφού το Skroutz κρατήσει την προμήθειά του.

Καλέστε μας σήμερα στο 211 8000 220 για να μάθετε περισσότερα !

primeworks ηλεκτρονική τιμο΄λόγηση
primeworks ηλεκτρονικη τιμολογηση