27 12, 2019

Ποιά η διαφορά των cloud VoIP κέντρων με τα VoIP κέντρα που πουλάει η Primesoft;

Η Primesoft παρέχει πραγματικά VoIP τηλεφωνικά κέντρα που ανήκουν και εγκαταστούντε στο χώρο του πελάτη. Τα cloud VoIP Τηλεφωνικά κέντρα έχουν τα εξής σημαντικά μειονεκτήματα… Τα “cloud” τηλεφωνικά κέντρα δεν σας ανήκουν. Τα ενοικιάζετε, που σημαίνει ότι αν θέλετε να αλλάξετε πάροχο είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο. Μία internet-εταιρεία δεν πρέπει να μπορεί να κρατάει [...]

27 12, 2019

Είναι σωστό να αποκτήσω ένα Cloud VoIP τηλεφωνικό κέντρο;

Όχι δεν είναι και θα σας εξηγήσουμε γιατί... Τα "cloud" τηλεφωνικά κέντρα δεν σας ανήκουν. Τα ενοικιάζετε, που σημαίνει ότι αν θέλετε να αλλάξετε πάροχο είναι εξαιρετικά δύσκολο και χρονοβόρο. Μία internet-εταιρεία δεν πρέπει να μπορεί να κρατάει "όμηρο" κάποιο κρίσιμο εξοπλισμό της δικής σας επιχείρησης, ειδικά όταν έχει να κάνει με την επικοινωνία. Τα [...]

30 08, 2019

Τι είναι το click2call;

Η υπηρεσία Click2Call® είναι το αποτελεσματικότερο εργαλείο για άμεση και δωρεάν τηλεφωνική επικοινωνία των πελατών αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου με μία επιχείρηση. Μπορεί να ενσωματωθεί σε ιστοσελίδες, σε έντυπο προωθητικό υλικό, σε σελίδες Social Media, σε email υπογραφές και δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να συνδεθεί άμεσα και εύκολα με μόλις 1 click με συγκεκριμένο [...]

30 08, 2019

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τις απλές συσκευές που έχω ήδη ως VoIP;

Οποιαδήποτε απλή, αναλογική τηλεφωνική συσκευή μπορεί να λειτουργήσει ως συσκευή VoIP με τη χρήση ενός ειδικού προσαρμογέα ATA (Analogue Telephone Adapter) αλλά δεν σας συμφέρει σαν λύση! Γιατί; Ένας απλός ATA ξεκινάει από τα 35€ ενώ μία καινούργια VoIP συσκευή με High Definition ήχο που προσφέρει ποιότητα, ευελιξία και αξιοπιστία! Ξεκινάει από τα 40€.

30 08, 2019

Τι γίνεται αν πέσει το Internet; Χάνονται οι κλήσεις μου;

Το VoIP στηρίζεται πάνω στο Internet για να δουλέψει, παρόλα αυτά υπάρχουν λύσεις αυτόματης εκτρωπής όπου επιτρέπουν την ανακατεύθυνση των κλήσεων που γίνονται στον VoIP αριθμό σας, προς τον σταθερό αριθμό που έχετε στον ΟΤΕ. Με αυτό το τρόπο η κλήση του πελάτη σας δεν θα χαθεί μέχρι να «επιστρέψει» το internet.

30 08, 2019

Με ένα VoIP Τηλεφωνικό Κέντρο μπορώ να έχω και σταθερά νούμερα;

Φυσικά! Τα VoIP Τηλεφωνικά Κέντρα είναι υβριδικά. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο υποστηρίζει πολλαπλές VoIP τηλεφωνικές συνδέσεις με οποιονδήποτε πάροχο θέλετε, αλλά υποστηρίζει και τις κλασσικές επίγειες τηλεφωνικές συνδέσεις όπως αυτές του ΟΤΕ. (Συνήθως έως 4 αλλά μπορεί να επεκταθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας).

30 08, 2019

Τι είναι οι VoIP Τηλεφωνικές Συσκευές

Είναι ειδικές συσκευές που υποστηρίζουν την τεχνολογία VoIP. Συνδέονται απευθείας με το δίκτυο του Internet και όχι σε τηλεφωνική γραμμή. Οι συγκεκριμένες συσκευές προσφέρουν ποιότητα, ευελιξία και αξιοπιστία, συνεπώς είναι η καταλληλότερη επιλογή για επαγγελματική χρήση.

30 08, 2019

Τι είναι το Voice over IP – VoIP;

Voice over IP (VoIP) είναι η τεχνολογία που επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Internet. To VoIP μετατρέπει τα αναλογικά σήματα της φωνής σε ψηφιακά πακέτα δεδομένων και αξιοποιώντας το Internet Protocol (IP) υποστηρίζει την αμφίδρομη, real time επικοινωνία.